linneasandersson.blogg.se

30/10 2017 Värmen saknas...

Kategori: Resor

Det är så konstigt egentligen, att jag saknar värmen, eftersom jag inte gillar att ligga i solen och steka mig. Jag ligger gärna i bikini i en stol, under ett parasoll med hög solfaktor eftersom jag är livrädd för att bränna mig. Havet eller poolen är också en plats jag gärna spenderar tid vid eller i - där jag blir svalkad. Jag älskar egentligen när det är varmt runtomkring mig men jag tycker inte själv om att bli varm....eller kall för den delen. Vilka problem man har egentligen.
 
Bild från Italien - oktober förra året!
 
 
Vi hyrde en del i ett hus uppe i bergen under en vecka, en stor lägenhet fick vi men massor av rum. Jättefina inredningsdetaljer..
 
Älskade taket på denna lilla toalett som fanns i vårt rum, bara att komma på att man kan bygga in lampan, så snyggt!
 
 
En av toaletterna på bottenvåningen i huset, stilrent, fräscht och snyggt - precis som man vill ha det. Älskar toaletter med spolning på väggen och toastolar som inte sitter fast i golvet utan i väggen!
 
Utsikten från balkongen var helt underbar, solnedgång bakom träden och ljudet från syrsor.
 
En strand vi åkte till som var alldeles öde i och med att det inte var säsong. Inte mig emot. Jag badade dock inte. Vet inte varför egentligen.
 
Denna belysning fanns både utomhus och inomhus. Lamporna sprider ett jättevackert ljus. Vi blev helt kära i dem och har nu placerat två stycken på vårt hus, dock silverfärgade eftersom det passade bättre. Finaste belysningen.
 
Framifrån:
 
Från sidan:
 
Jag skall fotografera lamporna på vårt hus någon kväll och visa hur vackert ljuset sprider sig med lampan....