linneasandersson.blogg.se

26/6 2018 När smoothien var en besvikelse...

Kategori: Allmänt

God morgon! 


Klockan är 08.58 och jag har varit vaken sedan 05. Låg dock kvar i sängen till 06 eftersom Lloyd la sig emellan mig och mannen. Det finns inget mysigare. 

Men till slut klarar jag ju inte av att ligga stilla längre, mitt stora problem allmänt i livet. 

Jag struntade i gymmet och tog mig istället en promenad nere på stranden. När solen skiner och man har lyxen att bo 50m från stranden, då får man banne mig upskatta det genom att faktiskt vara där nere.

Det är så vackert på morgonen och i princip bara någon morgonlöpare och en och annan hundägare. Jag valde dock att lämna Lloyd hemma eftersom han inte är så intresserad av ”motionspromenad”. 

Efteråt körde jag ett rump- och magpass i trädgården men fick till slut ge upp eftersom jag förföljdes av små ettriga äckelminiflugor. Så irriterande så man nästan vill börja gråta. 

Nu har jag käkat frukost efter att ha varit och badat med Lloyd. Det ska bli jättevarmt idag så jag tänkte att vi tar en badtur tidigt så han får svalka ner sig ordentligt. Jag måste nog säga att vattnet var kallt i jämförelse med igår kväll då vi alla gick ner till stranden. 

Tillbaka till frukosten. Jag målar alltid upp en god eller äcklig bild av hur saker jag ”am about to eat” ska smaka och idag hade jag föreställt mig att mina smoothie skulle vara ”to die for”. Men alltså, bläääää!!! Den var verkligen asäcklig. Jag valde att basera den på casein med vaniljsmak och troligtvis har jag, efter veckor av ”naturlig” mat fått mina smaklökar att känna av när en smak är syntetisk. Fy vad äckligt. Never again. Jag tänkte att det skulle vara ett lätt sätt att öka proteinhalten i frukosten men så inte värt! 

Nä, nu får jag ta tag i livet. Måste skriva en inköpslista, duscha och bege mig ner på stan. Måste ladda varje gång då jag inte precis är överförtjust att gå ner på stan. 

//Linnéa