linneasandersson.blogg.se

2/4 2018 Löprunda nr 11!

Kategori: Kost och hälsa, Tankar, Träning

God morgon! 


Status? Sitter med hårfärg i håret. Ska klippa mig om en vecka och well, färgen är sådär just nu! 

MEN dagens löprunda då? Ska det bli standardinlägg för mig själv. Tror det?! Det är nog bra och tänka tillbaka på hur det kändes. So here we go: 

-Väder: Sol men kallt 

-Status: Jobbigt första halvan, trött i vänster höft men med lite stretch funkar allt! 

-Kläder: Underställströja, vinterlöparbrallor, två undertröjor, en vindjacka, gococo-compressionsstrumpor, mössa och vantar (och underkläder såklart).

-Tid: Tog mig ut strax efter åtta på morgonen.

-Mat: En halv koffeintablett, magmedel (ibs) och en halv shaker med BCAA (aminosyror). 

-Powerlåt: Just give me a reason med Pink osv

-Status efteråt: Livet leker, jag styr världen haha och allt sånt! 

Nu måste jag checka håret, kan ju inte bli för blond! 

//Linnéa 

1/4 2018 Hemgjort...

Kategori: Allmänt, Kost och hälsa

Det finns ju inget godare än sådant som man har gjort själv, hemma. Igår gjorde jag juice, ingefärsshot och min man gjorde lemoncurd till tårtan vi skulle baka. Allt blev så otroligt gott. 


Idag bakar jag glutenfritt bröd eftersom jag tycker att det är så mycket onödigt i de som man köper. Dessutom är det hembakta galet mycket godare! 

1/4 2018 När rastlösheten smyger sig på...

Kategori: Kost och hälsa, Träning

Har varit vaken sedan 7 i morse, gått två promenader med Lloyd, ät frukost och lunch, gjort en bröd-deg och sett en film. Ändå är jag så rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen och jag har noll fokus.


Jag vet att min kropp skriker efter träning men jag har redan sprungit fem gånger den här veckan och lika många gånger förra veckan. Mina ben behöver vilan men hjärnan vill inte riktigt acceptera det benen kräver. Att gå direkt från gymträning under en lång period med knappt någon konditionsträning alls till 2,5 mil i veckan blir som en chock för benen. Men just nu behöver jag löpningen. 

Att gå upp tidigt och bege sig ut på en löptur innan klckan hunnit bli halvsju på morgonen, den känslan är fantastisk. Det spelar ingen roll om det är svinkallt, halt eller om det regnar. Det är bara att köra på. 

Well, ingen löpning idag. Men i morgon är det måndag och då är det äntligen dags igen!